Sålt

Knutbyvägen 13 B

Knutbyvägen 13 B
Pris: 850 000 SEK , Högstbjudande
Typ: Bostadsrätt
Adress: Knutbyvägen 13 B
Byggår: 1964
Boyta: 59 kvm
Antal rum: 2
Driftkostnad: 490 SEK
MÄKLARE

Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Svensson

tel: 0704969310

email: anna@stadochland.se

Trivsamt kök med utsikt över innergården
Balkong med kvällssol
Stort vardagsrum med utgång till balkongen
Välkommen till en fin 2:a på första våningen!
Vardagsrummet
Köket känns både modernt och ljust
Badrum med tvättmaskin
Klädkammare med gott om förvaring
Pergola med cykelställ
Hörnlägenhet med balkong i västerläge
Grillplats
Trädgård vid grillplatsen
Grillplats

Välkommen till en fin 2:a i lugnt område med bara 50 m till busshållplatsen och 150 m till Ica. Hörnlägenheten på 59 m² har en ljus hall med gott om plats att hänga av sig. Köket och vardagsrummet har öppen planlösning med nytt ekparkettgolv. Köket är ljust med modernare svarta högblanka skåpluckor, och har utsikt över innergårdens trädgård. I köket som renoverades för ca 8 år sedan finns varmluftsugn, spishäll, köksfläkt, inbyggd micro, integrerad diskmaskin, kyl- och frysskåp (Siemens 1 år) och skåp med gott om förvaring. Vardagsrummet känns stort och rymligt och här finns dörren ut till balkongen i västerläge med utsikt mot gårdens grillplats. Sovrummet har gråmålade väggar och parkettgolv. Bredvid sovrummet finns klädkammaren med gott om förvaring. Bredvid hallen ligger badrummet med wc, handfat, duschkabin och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare (ca 2 år). Till lägenheten hör även ett större och ett mindre förråd. Tvättstuga finns i grannhuset om man inte tycker den egna tvättmaskinen räcker till. Garageplats finns i föreningen för 250 kr/månad, med kösystem. Grön lummig trädgård med grillplats till föreningens medlemmar och brf med bra ekonomi. Välkommen kontakta mäklaren om du önskar en förhandsvisning!

Byggnad

Byggnadsår:
1964

Våningsplan :
1

Värme och ventilation:
Bergvärme

Internet/TV kommentar:
Tv-kanaler 1,2 och 4 ingår i månadsavgiften. Nuvarande ägare har använt mobilt bredband. Fiber är förberett till lägenheten. Nuvarande ägare ser till att dosan till fiber återinstalleras, för möjlighet att koppla på fiberanslutning (eventuellt abonnemang skaffas av köparen).

Övriga utrymmen:
2 förråd , ett mindre och ett större som tillhör lägenheten. Möjlighet finns att boka tvättstugan i grannfastigheten mot avgift.

Bilparkering

Parkeringsplatser finns vid fastigheten. Möjlighet att ställa sig i kö för att få garageplats för 250 kr/månad. Just nu är det ingen kö så du kan får garage direkt.

KOSTNADER
  • Hushållsel: 350 SEK/MÅN

  • Försäkringskostnad: 140 SEK/MÅN

  • Summa driftskostnad: 490 SEK/MÅN

  • Månadsavgift: 3 237 SEK

  • Ingår i avgiften: Värme och vatten ingår i månadsavgiften, hushållsel tillkommer. Bostadsrättstillägg tecknas av lägenhetsinnehavaren i hemförsäkringen (ca 40 kr/månad)

  • Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
  • Bostadsrättsförening: BRF Knutbyhus nr 2

  • Brf bildades: 1964

Övriga rättigheter och belastningar
Övrigt

Här har du gångavstånd både till busshållplats, restaurang samt ICA som också är ombud för post och paketutlämning, Systembolag och Apotek. I Knutby finns förskolor och skola (F- åk 6), idrottsanläggning, välskött elljusspår och ett brett föreningsliv. Närhet till busshållplats med linje 809 som tar dig till både Uppsala, Norrtälje och med byte i Almunge, linje 806 till Arlanda. I omgivningarna finns fina fågelsjöar som Hosjön, flera badplatser och två golfbanor, Burvik och Grönlund GK.

KARTA