Knutbyvägen 15 A

Fin 2:A med inglasad balkong.

Knutbyvägen 15 A
Pris: 975 000 SEK , Högstbjudande
Typ: Bostadsrätt
Adress: Knutbyvägen 15 A
Byggår: 1961
Boyta: 59 kvm
Antal rum: 2
Driftkostnad: 497 SEK
MÄKLARE

Ansvarig Fastighetsmäklare

Susanne Berglund Alex

tel: 0704-978474

email: susanne@stadochland.se

Vardagsrum med utgång till balkong
Sovrum
TVÅA MED INGLASAD BALKONG
Hall med garderober
Badrum med dusch och tvättmaskin
Utsikt över föreningens trädgård
Planlösning

Fin 2:A med inglasad balkong.

Ljus och fin gavellägenhet med inglasad balkong i Knutby. Lägenheten är bekvämt belägen en halvtrappa upp i huset i en förening med god ekonomi. Två rum och kök om 59 kvm , fördelat på ett ljust vardagsrum , ett sovrum med plats för dubbelsäng, ett fint kök samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Hall med garderober och plats för klädhängare. Inglasad balkong i sydvästläge och med utsikt mot föreningens trädgård. Lägenheten är renoverad 2017 med nya ytskikt och nytt kök. I månadsavgiften ingår vatten, värme och kabel-tv (basutbud). Fiber finns också indraget. BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN Bostadsrättsföreningen består av 13 bostadsrätter i en byggnad från 1961 med fina grönytor runtomkring. Föreningen är välskött med god ekonomi och låg skuldsättning. Till lägenheten hör ett förråd och en matkällare. I källaren finns även tvättstuga. Det finns möjlighet till både parkeringsplats och garage/carport plats i föreningen (kösystem). Föreningen har en trädgård med utemöbler och pallkragar för odling, där finns ytor att umgås även för dig som redan är bortskämd med egen balkong. Framför huset finns en stor öppen gräsyta med fina rabatter. OMRÅDET På kort gångavstånd finns restaurang samt ICA som också är ombud för post och paketutlämning, systembolag och apotek. I Knutby finns förskolor och skola (F- åk 6), idrottsanläggning, välskött elljusspår och ett brett föreningsliv. Närhet till busshållplats med linje 809 som tar dig till både Uppsala, Norrtälje och med byte i Almunge, linje 806 till Arlanda. I omgivningarna finns vackra promenadstråk , bland annat till Hosjön och Upplandsleden, flera badplatser och två golfbanor, Burvik och Grönlund GK. Tillträde enligt önskemål. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Ljus och fin gavellägenhet där samtliga ytskikt renoverats 2017 förutom badrummet som renoverades 2013. Tapetserade väggar och klickgolv. All el är utbytt med nya eldragningar och kontakter. Hall Hall med garderober och avhängning av ytterkläder. Vardagsrum Vardagsrum med plats för soffa och tv. Utgång till inglasad balkong. Fönster i två väderstreck. Sovrum Sovrum med plats för dubbelsäng. Garderober Kök Välplanerat kök med plats för matbord. Köket är renoverat 2017 med inredning från IKEA. Diskmaskin, spis med induktionshäll, inbyggd mikro och kyl och frys. Badrum Badrum med dusch. Inrett med handfat med kommod och spegelskåp. WC och Tvättmaskin. Fönster Våtrumsmatta och våtrumstapet. Renoverat 2013.

Byggnad

Kommentar byggnad:
Föreningens hus är byggt 1961 och består av 13 lägenheter och 1 lokal. Dessutom finns 3 garage varav ett används till förråd och 4 carportar. Cykelförråd. I huset finns även gemensamma utrymmen som tvättstuga.

Byggnadsår:
1961

Våningsplan :
1

Antal våningar i byggnaden:
2

Värme och ventilation:
Markvärmepump (el) och eldningsolja. Självdrag

Internet/TV kommentar:
Fiber finns indraget. Kabel TV ingår i månadsavgiften.

Övriga utrymmen:
Till lägenheten finns två förråd i källaren.

Bilparkering

Parkeringsplats finns i anslutning till bostadsrättsföreningen. Garage finns att hyra för 200 kr/ mån, separat kö. Parkeringsplats med elplint 150 kr/ mån, separat kö.

KOSTNADER
 • Hushållsel: 310 SEK/MÅN

 • Försäkringskostnad: 187 SEK/MÅN

 • Årlig elförbrukning: 1 012 kWh/ÅR

 • Summa driftskostnad: 497 SEK/MÅN

 • Månadsavgift: 3 396 SEK

 • Planerade avgiftsändringar: Inga planerade avgiftshöjningar.

 • Andel av BRF nettoskuldsättning: 20 248 SEK

 • Antal personer i hushållet: 1

 • Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
 • Bostadsrättsförening: Knutbyhus 1

 • Brf bildades: 1961

ENERGIDEKLARATION
 • Energistatus: Energideklaration är utförd

 • Energideklaration utförd: Oct 29, 2019

 • Energiklass: C

 • Energiprestanda: 56 kWh/m2

Övriga rättigheter och belastningar

KARTA