Att sälja sin villa eller sitt fritidshus

Funderar du på att sälja din villa eller ditt fritidshus och vill veta värdet?Kontakta oss för en fri värdering.

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar.


Att sälja sin bostad, sitt hem eller sitt fritidshus, är ofta ett stort och viktigt beslut.

För många är försäljningen förenad med entusiasm och drömmar om ett nytt boende, för andra finns djupare orsaker. Vi har respekt och förståelse för alla och behandlar personliga frågor med en självklar diskretion. Kanske har du bott i huset länge, hunnit renovera och satt din prägel på både ditt hem och din trädgård men känner att det ändå är dags att ta nästa steg i livet. Oavsett skede i livet och orsak till ditt beslut att sälja, hjälper vi dig med försäljningen av ditt hem.

Vi säljer ditt hem eller ditt fritidsboende oavsett om det ligger lantligt, vid havet eller i stan.

Du har säkert många frågor inför din försäljning och ditt hem har ju sina speciella förutsättningar. Vi kommer gärna på ett besök där vi ger dig råd om hur du på bästa sätt ska förbereda just din försäljning.

Vår erfarenhet av både små och stora fastighetsaffärer gör att vi kan sälja ditt hem på ett tryggt sätt när du lämnar över jobbet till oss.

Vi har ständigt kontakt med intressenter som letar efter just villor och fritidshus.


Du säljer. Vi gör jobbet

VÅRT UPPLÄGG

Från värdering och tidsplan till marknadsföring, visning, budgivning och det juridiska.


Vi börjar med att träffas, tittar på ditt hem eller ditt fritidshus. Berättar om vårt sätt att arbeta. Återkopplar därefter med vår bedömning av marknadsvärdet och rekommenderar ett utgångspris. Allt detta är en del i vår offert och så långt kostar det givetvis ingenting.


Därefter gör vi tillsammans upp en handlings- och tidsplan för din bostadsförsäljning. Vi anpassar vad och hur vi gör efter just dina önskemål och din bostad. Inför marknadsföring och visningar arbetar vi med skickliga fotografer och om du vill även med inredningsstylister som lyfter fram din fastighet på ett tilltalande sätt. Marknadsföring och visningar sker i samråd och enligt dina önskemål.


Budgivning och förhandling är en central del i försäljningen av en bostad och vi säkerhetsställer att både säljare och köpare är välinformerade. Du som säljare har alltid fri prövningsrätt att sälja till den du vill och när du bestämt vem som får köpa upprättar vi de köpehandlingar som krävs för att slutföra din försäljning.


KOMMANDE


Har du börjat leta efter nytt boende och har börjat gå på visningar?

Då kanske det är dags att förbereda din försäljning. Kontakta oss så smyger vi i gång så att allt är klart närhelst du själv känner att tidpunkten är rätt.


TILLÄGGSTJÄNSTER


DOLDA FEL FÖRSÄKRING/ ÖVERLÅTELSBESIKTNING
Vill du känna dig trygg vid avslutad försäljning tillhandahållervi tjänster som överlåtelsebesiktning och dolda fel försäkring.

 

EKONOMI/JURIDIK
Vi har samarbeten inom både juridik och ekonomi som vi gärna delar med våra kunder, antingen man behöver en bra bankkontakt, en familjejurist etc.

 


Vi är mäklarföretaget som vill göra skillnad
Vi på Stad & Land vill alltid kunna möta våra kunder på ett personligt men ändå affärsmässigt plan, där utrymme finns för planering av den förändring man står inför. När vi fått ett förtroende är vi måna om att göra vårt bästa för att du ska bli nöjd. Våra nöjda kunder är ett bevis på att vi lyckats.

Vi vill uppfattas som det personliga mäklarföretaget som har den bästa mäklartjänsten.

KONTAKTA OSS OM Villor och fritidshus

Ring oss
Bli uppringd
Maila oss