Lilla Väsby 121

Villa med inredningsbar vind och ett fantastiskt naturnära läge!

Lilla Väsby 121
Pris: 2 950 000 SEK , Högstbjudande
Typ: villa
Adress: Lilla Väsby 121
Byggår: 2002
Boyta: 101 kvm
Tomtarea: 2 396 kvm
Driftkostnad: 31 034 SEK
MÄKLARE

Ansvarig Fastighetsmäklare

Susanne Berglund Alex

tel: 0704-978474

email: susanne@stadochland.se

Enplansvilla med garage
Insynsskyddad tomt
Villa med vackert läge.
Vardagsrum
Ljust och trivsamt kök
Sovrum med garderober
Sovrum
Sovrum
Badrum med dusch
Tvättstuga
Planlösning
Hall med trappa till vind
Inredningsbar vind- förslag

Villa med inredningsbar vind och ett fantastiskt naturnära läge!

Välkommen till Din Nya Villa i Almunge – Perfekt för Familjen Nu har du chansen att förvärva en välplanerad enplans villa med ett naturskönt och idylliskt läge i Almunge. Här bor du lantligt i en lugn och barnvänlig miljö, samtidigt som du har nära till förskola, skola och all nödvändig service. Villan är byggd 2002 i ett plan om 100 kvm boarea fördelat på fyra rum och kök. Det finns en inredningsbar vind som kan ge ytterligare 45 kvm boyta. Villan är sammanbyggd med ett garage om ca 50 kvm vilket ger gott om plats för bil och förvaring. Insynsskyddad baksida med terrass, delvis stenlagd. Stor gräsmatta ger utrymme för barnens lek och spel samt trädgårdspyssel. Uppvärmning via en nyinstallerad frånluftsvärmepump (2024) samt via en luftvärmepump som komplement för optimal inomhustemperatur året runt. Fiber är indraget för snabb och pålitlig internetuppkoppling. NÄROMRÅDE I Almunge finns både förskola och grundskola årskurs F – 9, två livsmedelsaffärer, Coop och ICA-krysset varav ICA - krysset med bensinpumpar. ICA är även ombud för post och paketutlämning, Systembolag och Apotek. Där finns också en nybyggd vårdcentral, tandläkare, restaurang och bilverkstad. Det är inte heller långt till det populära varuhuset Thuns i Faringe. Är familjen idrottsintresserad finns både idrottshall med simbassäng, idrottsplats, elljusspår i Almunge och vid Grönlunds GK finns en 18 håls bana för hela familjen. På nära avstånd finns sjöar med barnvänliga badplatser. PENDLINGSAVSTÅND Gångavstånd till skolbuss. Bra pendlingsmöjligheter med bil till såväl Uppsala (2,4 km), Arlanda (42 km) som Stockholm (80 km). Vid Almunge skola finns linje 809 som tar dig till både Uppsala, Norrtälje och linje 806 till Arlanda. PRAKTISKT OCH BEKVÄMT BOENDE Denna villa i Almunge är perfekt för familjen som vill ha ett lugnt boende nära naturen med alla bekvämligheter inom räckhåll. Med möjligheten att utöka boytan och bra förutsättningar för både inomhus- och utomhusliv är detta en praktisk och bekväm bostad. Varmt välkommen att boka din visning!

Rumsbeskrivning

Planlösning HALL Entréhall med trappa till övre plan. Plats för avhängning av ytterkläder. KÖK Välplanerat kök med vitmålade skåpluckor. Köket är fullt utrustat med kyl och frys, diskmaskin, spis med keramikhäll och spisfläkt. Matplats vid fönster. VARDAGSRUM Vardagsrum med utgång till veranda. Parkettgolv SOVRUM Sovrum med plats för dubbelsäng. Tre garderober TVÅ SOVRUM Två sovrum med plats för enkelsäng och skrivbord. BADRUM Badrum med dusch Tvättställ, spegelskåp, WC Kaklade väggar med våtrumsmatta. TVÄTTSTUGA Tvättstuga med med tvätt maskin och torktumlare. Tvättbänk Ny installerad frånluftsvärmepump, IVT 2024. INREDNINGSBAR VIND Övre plan kan inredas till fler sovrum och allrum, ca 45 kvm.

Byggnad

Byggnadsår:
2002

Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft


Fönster:
3-glasfönster isoler

Avlopp:
Enskilt avlopp

Vatten:
Enskilt vatten året om

Taktyp:
Taktegel

Grund:
Krypgrund

Uppvärming: Frånluftsvärmepump samt luftvärmepump

Märke på värmeanläggning:
IVT 2024 och Panasonic

Internet/TV kommentar:
Fiber

Andra byggnader:
Garage

KOSTNADER
 • Årlig elförbrukning: 7 475 kWh/ÅR

 • Elkostnad: 18 803 SEK/ÅR

 • Renhållning: 5 056 SEK/ÅR

 • Försäkringskostnad: 4 775 SEK/ÅR

 • Väg: 2 400 SEK/ÅR

 • Summa driftskostnad: 31 034 SEK/ÅR

 • Antal personer i hushållet: 1

 • Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

INTECKNINGAR
 • Inteckningar: 6

 • Totalt belopp: 1 713 000 SEK

ENERGIDEKLARATION
 • Energistatus: Energideklaration är utförd

 • Energideklaration utförd: Jun 4, 2024

 • Energiklass: D

 • Energiprestanda: 55 kWh/m2

Taxeringsvärdet byggnader

1 161 000 SEK

Taxeringsvärde mark

440 000 SEK

Summa taxeringsvärde

1 601 000 SEK

Övriga rättigheter och belastningar
 • Rättigheter last: Avtalsservitut: KRAFTLEDNING

 • Rättigheter förmån: Avtalsservitut: BRUNN

 • Samfällighet: UPPSALA LILLA VÄSBY S:4(väg)

 • Avtalsservitut KRAFTLEDNING

KARTA